christina-nelson-photography_seychelles-2014-134

christina-nelson-photography_seychelles-2014-80

Her på Praslin så leide vi bil for å kjøre litt rundt på egenhånd og utforske øya. De kjører på andre siden av veien, men bortsett fra det var veiene ganske greie og øya er såpass liten at du kan kjøre rundt hele på en time.

Det er gøy å bare cruise avsted uten mål og mening på et helt nytt sted og bare stoppe der du vil og rundt hver sving venter et nytt og spennende sted. Kontrastene mellom der de lokale bor og alle disse ferie og luksusresortene er veldig stor og det er selvsagt mest spennende å utforske de delene av øya der de lokale holder til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

christina-nelson-photography_seychelles-2014-142

christina-nelson-photography_seychelles-2014-95

christina-nelson-photography_seychelles-2014-141

christina-nelson-photography_seychelles-2014-140

Vi besøkte naturreservatet Vallée de Mai hvor du vandrer rundt på små stier i en stor skog av ulike palmesorter og eksotiske planter, blant annet de kjente coco-de-mer palmene som kun vokser her på Seychellesene. På vei ut av parken hadde det begynt å skumre og flaggermusene hadde akkurat våknet og flakset rundt over palmene, dagen hadde vel akkurat startet for dem og det minnet meg om min “close encounter” med disse fascinerende dyrene.

Coco de mer

christina-nelson-photography_seychelles-2014_featured-8

christina-nelson-photography_seychelles-2014-99

christina-nelson-photography_seychelles-2014-137

Vi kjørte også oppover noen ville og etterhvert gjengrodde veier til det ikke var mulig å kjøre lenger og da fortsatte vi til fots for å til slutt komme til noen fine utsiktspunkter med utsikt over Praslin. Det er et must å komme seg litt opp i høyden når jeg er på ferie og elsker den belønningen man får i form av spektakulære utsikter!

christina-nelson-photography_seychelles-2014-152

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

christina-nelson-photography_seychelles-2014_featured-5

christina-nelson-photography_seychelles-2014-93

Det var også på en av disse turene at vi kom over de gigantiske skilpaddene som bor her på øya. Det var fascinerende å se disse på nært hold, kunne ta på den ru huden dems (jeg strøk en av de på foten) og beundre det harde skallet med det fine mønstret. Jeg likte så godt de små ansiktene dems, de ser jo ut som gamle vise menn! Det sies jo at de blir veldig gamle og jeg skulle ønske jeg kunne hatt en samtale med en av de, så de kunne ha fortalt meg noen hemmeligheter om livet her, men istedet ga vi dem litt salat.
christina-nelson-photography_seychelles-2014-98

christina-nelson-photography_seychelles-2014-97

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er nok av bortgjemte bukter og strender hvor man kan stoppe for å ta seg et bad eller ligge og sole seg helt uforstyrret. Vi kjørte ut til Anse Lazio som er en av de større og mest populære strendene på Praslin. Til tross for at det var en del mennesker her, så føles det alltid ut som om stranden har blitt reservert kun for deg. Man har så mye plass å boltre seg i og i etterkant har jeg også lagt merke til at det aldri er noen andre turister i bakgrunnen på bildene vi har tatt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

Dette vannet altså
Dette vannet altså

 

9D0885F7-FF37-4631-B97C82A3AD11AC5E-A80339C4-F37D-4408-BE430C07CA42CF19

2 thoughts on “ROADTRIPPIN’ PÅ PRASLIN”

  1. Pingback: SALTE MINNER |
  2. Pingback: SALTE MINNER |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.