OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg føler alltid en trang til å reise bort mot slutten av året, markere at jeg er ferdig med året som har gått og klar for en ny start. Jeg har heller aldri være noe fan av nyttårsaften feiringer, og itillegg synes jeg det er noe ekstra spesielt med å starte et året i et annet land.

Denne gangen gikk turen til London for oss tre!

Søsteren min har bodd i London i mange år og derfor var det en perfekt anledning til å tilbringe tid med henne og familien. Vi bodde i en nydelig liten Air Bnb leilighet i Putney, rett ved Thames og Bishops Park. Vi var kun et steinkast unna Putney High Street, hvor du finner alt du trenger av butikker, kule barer og masse fine spisesteder. Leiligheten vendte ut mot en stille bakgård og hun som eier den er yogalærer, noe man kunne merke på den fredelig og positiv energien i rommet.  Itillegg lå den i gåavstand til huset til søsteren min, så med andre ord en helt perfekt beliggenhet for oss med småbarn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Christina Nelson_photography_London-19

Christina Nelson_photography_London-16

Christina Nelson_photography_London-4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette ble en veldig avslappende liten ferie. Siden jeg har vært i London ganske mange ganger tidligere og sett mange av de typiske turistattraksjonene, fokuserte vi mest på å bare tilbringe tid sammen med søster og hennes familie uten å legge for mange planer. Så det ble mye familietid, lek med barna og lange og gode middager.

Det er så mange fine grøntområder her i Putney, masse store parker med gamle trær, og små overraskelser som denne bortgjemte lille kirkegården midt i skogen. For en mystisk og fredfull stemning det var her, naturen tar sakte over gravstenene og dekker de til med mose og slyngplanter. Tenkte at det måtte være et fint sted å hvile på for de som er begravet her.

Huset til søster er så innmari hjemmekoselig, her ble det ble mye barnelek på teppet og sofakos med tekopper og pusekatt.

Christina Nelson_photography_London-25

Det nærmeste vi kom til å være turister var en båttur oppover Thamesen. Vi beundret arkitekturen langs elvebredden, drakk te og gikk av i sentrum ved London Eye. Vi tok bilder av London skyline og alle kjente bygninger, hadde et par turer på karusellen og så på skaterne ved Southbank. Vi feiret bursdagen til den ene nevøen min som ble fire år! Han var en smule misfornøyd med servitørenes bursdagssang, men alt i alt en veldig fin dag i storbyen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Christina Nelson_photography_London-28

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Senere på ettermiddagen tok vi toget hjem igjen. Jeg liker veldig å ta kollektiv transport når jeg ankommer nye steder, jeg føler det gir meg et innblikk i hvordan det er å bo her og opplevelsen er alltid veldig genuin. Jeg knoter alltid litt med billetten, hvilken retning man skal gå i og føler meg veldig fremmed der blant folkemengden, men likevel er det alltid en fin opplevelse og man får sett deler av byen, man vanligvis ikke ville ha gjort. Lillegutt er selvsagt veldig glad i tog og satt med nesen klistret til ruten.

Første nyttårsdag kom jeg meg ut på en liten joggetur, løp langs tomme fredfulle gater, forbi alle søte engelske hus som sto stille på rekke og rad, løp over broer om kapp med de røde bussene, stoppet for å ta bilder av solen som skinte over Thamesen og sende skryte snaps til alle de bakfulle vennene mine.

Følte at jeg dermed fikk satt standarden for meg selv for hvordan jeg vil at treningen skal være i 2017! Det gir meg en veldig god følelse å starte den første dagen i året med å være aktiv. Jeg er så fornøyd med hvordan jeg fortsetter å være motivert for å ha effektive treningsøkter hver uke og sette meg nye mål, med tanke på sære øvelser jeg vil klare «à la Funkygine», bli flinkere til å løpe og opprettholde styrketreningen. Trening kommer helt klart til å forbli en prioritering inn i det nye året.

Jeg merker at jeg tok færre bilder enn vanlig på denne turen, innimellom får jeg et behov  for å distansere meg litt fra sosiale medier og legge vekk kameraet for å heller fokusere på de jeg er sammen med.

Christina Nelson_photography_London-10

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter 4 utrolig koselige dager, var det på tide å vende hjem igjen og ta fatt på hverdagen.

Huff jeg får bare lyst til å reise mer og mer, etter man har vært på tur, selv om det selvsagt er fint å komme hjem til leiligheten og daglige små rutiner.

Men skal ikke se bort fra at det blir en ny tur på oss om ikke altfor lenge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.