Video fra turen vår

Nå som familien på tre snart skal bli til fire, var det på tide med en siste tur før termin. Mange ville kanskje vært skeptiske til en småbarnsferie i en storby som Paris, men dette ble den perfekte kombinasjonen av romantisk weekentur og koselig familieferie! Paris er uten tvil favorittbyen min, jeg prøver å reise hit minst annet hvert år. Paris-abstinensene melder seg fort og da hender det at jeg bestiller en spontantur til det som er etter min mening verdens vakreste by.

Her er en liten video som gir en oppsummering av den perfekte turen vi hadde. Flere tips og bilder fra turen kommer! Stay tuned..

Paris ma ville, mon coeur, je t’aime!

One thought on “PARIS JE T’AIME – VIDEO”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.